Видео занятие на тему Фауна.
Слайды:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
3. Video

Concentrate on listening to the audio. If necessary make notes. On the next page you will see the transcript of the audio.

Try to understand the text from the first listening.

If you didn't understand something, listen to the text one more time.

Reas the sentences and select the correct answers.

1.This news story is happening in ________.
a)Jalalabad
b)Java
c)Japan

2.The penguin's name is _________.
a)Fafa
b)Lala
c)Baba

3.Lala lives with the ____________.
a)Nishimoto family
b)Nishimura family
c)Nishiyama family

4.Lala has his own bedroom complete with __________.
a)a powerful heater
b)a powerful freezer
c)a powerful air conditioner

5.Lala likes __________.
a)trave
b)travelling
c)to travel

6.After Mrs. Nishimoto packs him up, Lala ________ into town.
a)took a trip
b)takes a trip
c)will take a trip

7.When Lala hits the road, he _______ to the fish store.
a)went
b)goes
c)will go

8.When the owner of the store sees Lala, she ____ him a fish.
a)gave
b)gives
c)will give

9.Lala loves ___________ sardines and mackerel.
a)eat
b)to ate
c)to eat

10.After Lala finishes his snack, he ____ his trip home.
a)began
b)begins
c)will begin

11.While Lala ________ home, he takes a shower with a neighbour's garden hose.
a)walked
b)walk
c)is walking

12.When Lala gets home, his owner _______ the fish from his backpack.
a)unpacked
b)unpacks
c)will unpack

13.After he finishes his shopping, he _______ to his room.
a)went back
b)goes back
c)is going back

14.At the end of the day, Lala spends __________ with his family.
a)quantity time
b)quandary time
c)quality time

15.This is _________ pet story I have ever seen.
a)funniest
b)the funny
c)the funniest

16.Whenever I _____ this video, I always laugh and laugh.
a)watched
b)watch
c)am watching

Подсказка

Перевод задания к слайду и Правильные ответы:

Прослушайте аудиозапись максимально сконцентрировано. При необходимости делайте пометки.  На следующем слайде Вы увидите текст (transcript) к аудио.

Перевод комментария к слайду:

Постарайтесь понять общий смысл отрывка с первого раза.

Если это не получилось или есть моменты, которые Вы не совсем поняли, прослушайте отрывок еще раз.

Прочитайте предложения и выберите правильный вариант ответа.

Answers

1.c

2.b

3.a

4.c

5.c

6.b

7.b

8.b

9.c

10.b

11.c

12.b

13.b

14.c

15.c

16.b